Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.  

scoala13galati

13 un numar norocos

 

Scopul educatiei ar trebui sa fie pregatirea unor oameni care sa actioneze si sa gandeasca independent si care, in acelasi timp, sa vada in slujirea comunitatii realizarea lor.

Scoala Gimnaziala  ”Stefan cel Mare” Galati este o scoala unde modernul s-a asternut încet dar sigur peste vechiul de altadata, unde traditia se îmbina armonios cu noul si unde fiecare dascal se intrece pe sine împartaşind din experienta lui, oferind educaţie de calitate particularizând în funcţie de nevoile de învăţare ale fiecărui copil

Atuurile şcolii sunt:


1pregătirea performativă a elevilor,
1competenţa personalului didactic,
1standardele educative ridicate,
1managementul eficient,
1climatul instituţional adecvat,
1spiritul de echipă şi
1ambientul plăcut.

Avand in vedere atuurile şcolii, in aceste condiţii ţintele strategice din planul de dezvoltare şcolară vizează două opţiuni fundamentale:

1consolidarea statutului de unitate reprezentativă
1orientarea managementului şi a activităţii didactice pentru clasarea şcolii intre primele cinci unitaţi de invaţămant gimnazial din judeţ in ceea ce priveste calitatea actului educational, reflectata in rezultatele elevilor.

Catalog virtual

Conceptul de "catalog şcolar online" este unul relativ nou. Acest tip de aplicaţie web a fost implementată pentru a veni în sprijinul părinţilor, deseori mult prea ocupaţi cu serviciul pentru a se implica în îmbunătăţirea situaţiei şcolare a copiilor. www.catalog-edu.ro

Avantaje

  • Accesul rapid şi facil la situaţia şcolară: note, absenţe, medii, foaie matricolă.
  • Vizualizarea informaţiilor legate de activitatea elevului: orar, materii studiate, profesori.
  • Posibilitatea de a contacta profesorii într-un mod direct, fără nevoia deplasării.
  • Posibilitatea de a fi contactat direct de către profesorii elevului.
  • Primirea de mesaje cu noutăţi, sondaje, evenimente, concursuri din partea conducerii şcolii.

 

Vizitati forumul nostru: forum scoala Stefan cel Mare